دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

واکنش روسیه، امارات، بحرین و اردن به ابتکارعمل قاهره برای حل بحران لیبی

واکنش روسیه، امارات، بحرین و اردن به ابتکارعمل قاهره برای حل بحران لیبی روسیه، امارات، بحرین و اردن در پیام‌های جداگانه‌ای از ابتکارعمل قاهره برای حل و فصل بحران لیبی استقبال کردند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۹ - ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 07
کد خبر: ۴۴۷۸۱

واکنش روسیه، امارات، بحرین و اردن به ابتکارعمل قاهره برای حل بحران لیبی

به گزارش راهبرد معاصر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، سفارت روسیه در مصر در بیانیه‌ای از ابتکار عمل قاهره برای حل و فصل بحران لیبی استقبال کرد.

 

در این بیانیه آمده است: مصر امروز ابتکارعمل مهمی را برای پایان دادن به بحران لیبی ارائه کرد و ما از تمامی تلاش‌ها برای حل و فصل این بحران و برقراری دوباره صلح در سراسر لیبی استقبال می‌کنیم.

 

وزارت خارجه امارات نیز ضمن استقبال از این ابتکار عمل از تلاش‌های مصر در این باره تشکر و قدردانی کرد. این وزارتخانه بر حمایت امارات از تمامی تلاش‌ها در لیبی و توقف فوری درگیری در این کشور و همچنین بازگشت به روند سیاسی به رهبری سازمان ملل تأکید کرد.

بحرین نیز حمایت خود را از ابتکارعمل مصر اعلام کرد و خواستار آغاز گفت‌وگوی جدی در این باره شد. خالد بن احمد آل خلیفه، مشاور پادشاه بحرین در امور دیپلماتیک در توییتر در این باره نوشت: ابتکارعمل قاهره یک گام مهم بود که تمامی طرف‌های درگیر در لیبی را به آغاز گفت‌وگوی جدی برای دستیابی به یک توافق تاریخی در این کشور ترغیب می‌کند.

 

این درحالی است که دولت وفاق ملی لیبی به عنوان دولت قانونی این کشور مخالفت خود را با ابتکارعمل جدید قاهره برای حل و فصل بحران این کشور اعلام کرده است.

 

رئیس‌جمهوری مصر، رئیس پارلمان در شرق لیبی و فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی این کشور امروز (شنبه) در کنفرانس خبری مشترک پس از نشست خود در قاهره، ابتکارعمل جدیدی را برای پایان دادن به بحران لیبی اعلام کردند.

 

عبدالفتاح سیسی در نشست خبری مشترک با عقیله صالح، رئیس پارلمان طبرق وابسته به نیرو‌های موسوم به «ارتش ملی» تحت فرماندهی خلیفه حفتر و خود خلیفه حفتر گفته‌اند، ابتکارعمل جدید قاهره این پیام را به جهانیان می‌رساند که باید خواست و اراده ملت لیبی درباره ثبات، حفظ حاکمیت و اتحاد کشور و مقدم قرار گرفتن منافع لیبی اجرایی شود.

 

ابتکارعمل جدید قاهره درباره حل بحران لیبی شامل پیشنهاد‌ها برای اعلام آتش‌بس در سراسر لیبی از روز دوشنبه هشتم ژوئن و تجدید فراخوان برای از سرگیری مذاکرات صلح در ژنو تحت نظارت سازمان ملل در قالب ۵+۵ است./ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار